In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, oktober 15, 2008

Bouwvoortgang en meer

Sinds afgelopen week is er bij de bouw weer het nodige gebeurd. Het wordt alleen steeds lastiger om foto´s te maken vanwege alle spullen die voor de huizen staan.
Op dit moment staan de muren van de begane grond allemaal en worden de voorbereidingen getroffen voor het storten van de volgende betonvloer/plafond. Deze gaat als alles goed gaat vrijdagmiddag gestort worden.
Hierbij dan wat foto´s:




Verder hebben we er zondag lekker een lui dagje van gemaakt. Beetje rond gehangen, lekker gelezen en van elkaar en het zonnetje genoten.

Maandag en dinsdag weer een paar gewone werkdagen, lekker druk. Twee nieuwe aansluitingen op de camping en een laptop die gemaakt moet worden, een pc voor een fotograaf in mekaar knutselen, een pc van virussen ontdoen enz.enz.
Gisteravond dan weer naar de wekelijkse gymnastiek geweest. Erg goed voor me en ook leuk om eens wat andere gezichten te zien.

Vanochtend voelden Paul en Sabine zich ellendig en Joris kreeg ik niet eens wakker, dus ik heb de poetsvrouw afgebeld voor vandaag en de familie lekker laten uitslapen.
Natuurlijk kwam er wel weer het nodige aan telefoontjes binnen, maar op 1 dingetje na gelukkig geen dringende zaken.

Zo tegen een uur of vier ging het weer goed met de kinderen en zijn ze lekker buiten gaan spelen. Joris vond daar nog een dode egel die hij natuurlijk triomfantelijk mee naar huis nam en die wij hebben moeten bewonderen :)


Ondertussen is op de camping met het internet een en ander veranderd. We hebben een andere aanbieder gevonden en daar Telekom tegen ons liegt en rekeningen stuurt die totaal niet kloppen, is Paul op dit moment bezig om alles op te zeggen.
Dan hopen we dat alles nu eindelijk in orde komt met deze nieuwe aanbieder en dat we vanaf nu niet meer continu problemen en vooral zorgen en ergernis hebben.

Het zonnetje schijnt ondertussen ook weer heerlijk (vanochtend hadden we nog regen) dus nog even genieten van het lekker buiten zitten.