In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, maart 24, 2010

Reacties

Hoi Jo en Joke, hartstikke bedankt voor jullie reacties op mijn berichtje over de slechtste skischool ooit.
Je hebt gelijk hoor Jo, gelukkig zijn dit soort nare mensen in de minderheid. Een normale klacht neem ik heel serieus, maar dit soort gezeur wordt een mens niet echt hulpvaardiger van. Ik vraag me ook af waarom mensen het nodig hebben om anderen zo de grond in te boren, je moet je wel heel slecht voelen als je dat nodig hebt.
Dank je voor het compliment Joke, ik zal het zeker ook nog even doorgeven aan Hans (en aan Steve) dat je schoondochter zeer tevreden was met de snowboardles. Heel geinig om te horen dat jullie door mijn schrijfsels specifiek naar een leraar hebben gevraagd :-)

Behalve het feit dat ik momenteel erg geniet van de tijd die ik nu weer heb om thuis het nodige te doen, hebben we het gistermiddag ook nog heel gezellig gehad.
Hans wilde in het buro werken, terwijl Dennis en ik in het zonnetje stonden te kletsen. Toen ook Ilse en Olli weer kwamen, zijn we met z´n allen op het terras bij de papalapub gaan zitten om een glaasje te drinken en lekker een beetje rond te zwammen. Tegen een uur of vier ben ik weer naar het buro gegaan omdat Hans klaar was met z´n werk en ik het hok weer in "mocht". Nog een uurtje braaf geweest en toen ik weer naar buiten kwam, bleek dat Paul mijn plaats boven had ingenomen, dus ik ben er nog even gezellig bij gaan zitten. Zo tegen kwart voor zes zijn we maar eens naar Massimo gereden om een pizza´tje te halen, dus dat hebben we gisteren heerlijk gegeten.

Op tijd naar bed gegaan, wat erin resulteerde dat ik vanochtend om half zes al wakker was en erg veel zin in thee had. Vandaar ook mijn ultra-vroege schrijfsels vandaag, morgen kan ik hopelijk een beetje uitslapen. Op m´n verjaardag in m´n uppie beneden gaan zitten, vind ik ook niet leuk...

dinsdag, maart 23, 2010

Gefeliciteerd!

Lang leve Manon! Gefeliciteerd met je 12e verjaardag van ons allemaal!

Tja, wat kan ik verder vertellen. Er gebeurt de laatste dagen niet zoveel. Vrijwel geen gasten, de openingstijden zijn ook teruggedraaid naar 08.00 - 10.30 uur en 15.00 - 17.00 uur. Ook in die tijd is er niet veel te doen, maar gelukkig kan ik nog wat administratieve zaken af gaan ronden.
Afrekeningen voor de reisburo´s klaarmaken kost nog even wat tijd, alhoewel ik ook daar al een heel eind ben, we moeten natuurlijk nog even met de definitieve afrekening wachten tot einde van het seizoen, maar tot zover kan ik al zorgen dat het klaarligt.

Voor het leuk nog even drie foto´s, ik vond ze nog bij Hans op de camera.
Eerst een van de prijsuitreiking na de wedstrijd, daar zie je al een hele groep leraren bij elkaar.

Ook nog een leuk plaatje van het kinderland met daarnaast het iglodorp.


En dan tot slot voor de nieuwsgierigen nog een plaatje van Joris zijn snowboardleraar, Steve (van Ilse en Alex zijn er helaas geen foto´s beschikbaar)



Het is vandaag weer een stralende dag, blauwe lucht, wat heiig en vooral heel veel zon. Ik vond het helemaal niet erg om vanochtend naar m´n werk te wandelen :-)