In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, april 08, 2012

en toen sneeuwde het weer

Alweer paaszondag, wat vliegt de tijd.

Ik ben afgelopen week niet naar het ziekenhuis geweest, de dokter vond het toch niet nodig om me nu al te onderzoeken. De volgende afspraak staat voor 19 april.

Verder hebben we deze week de trampoline weer opgezet. Het was mooi weer en Joris wilde heel graag weer eens op de trampoline. Sabine heeft in  het begin ook geholpen, maar uiteindelijk hebben vooral de twee mannen het meeste werk gedaan.

Ik heb even wat foto´s gemaakt en ben toen maar weer braaf gaan liggen.

Natuurlijk deze week ook weer hard gewerkt om de administratie weer op orde te krijgen en het een en ander aan vertaalwerk te doen. Ook al is het vakantie, dat blijft natuurlijk gewoon doorgaan. Maar het weekend heb ik toch echt lekker vrij, nu heb ik geen zin in dat soort zaken. We gaan dinsdag gewoon weer hard aan de slag.

Gisteren werden we verrast met een prachtig kadootje dat op ons terras was achtergelaten. We hebben wel een vermoeden van wie het komt :)
Kijk maar:
Zomaar een woelmuisje gekregen. `T is toch lief, hihi.

Toen we vanochtend wakker werden was de wereld weer wit, en ook nu sneeuwt het nog steeds een beetje. Het zal vermoedelijk een van de laatste keren zijn dit voorjaar. Geeft niets, want sneeuw hebben we deze winter echt genoeg gezien.
Voor vandaag heb ik me nog even uitgesloofd (en ja dat voelde ik helaas ook) en een klein appeltaartje gebakken. Die is voor vanavond bij de thee. Altijd lekker!
helaas is de suiker niet helemaal goed gecaramelliseerd, maar dat doen we straks, net voor het opdienen, dan nog wel even snel onder de grill.

Vrolijk Pasen allemaal!