In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, november 06, 2010

Alweer een week thuis

en alhoewel ik op vakantie keurig op een laptopje heb bijgehouden wat we allemaal beleefd hebben, kan niemand me meer vertellen waar die laptop gebleven is!?
We beginnen dus gewoon maar weer lekker bij deze week.

Ik ben nog steeds braaf bezig met m´n poging om tenminste nog enige spieren te kweken en ga vandaag het volgende schema afwerken:
push-ups:  16, 18, 13, 13, 20 (mooi zijn de push-ups nog steeds niet, het zijn halfslachtige pogingen tot, maar het is al een hoop meer dan ik kon, dus goed)
sit-ups: 45, 50, 45, 45, 60
squats: 40, 45, 40, 40, 54
Als ik daarbij bedenk wat ik bij de start kon, dan heb ik mezelf al gigantisch verbeterd en daar ben ik heel trots op!

Sabine was gisteren weer bij de schützen en heeft voor de eerste keer vrijstaand 140 ringen geschoten! Met 20 schoten is dat helemaal niet slecht, zo´n geweer blijft toch behoorlijk zwaar.

Joris is vandaag voor 2 kinderfeestjes uitgenodigd, maar daar de moeders niet met elkaar overlegd hebben, kan hij er helaas maar naar 1 toe. (allebei hebben ze de middag uitgekozen om te gaan, tja dat schiet niet op). Hij heeft gekozen om naar degene te gaan die gaat kegelen en daarna thuis gaat spelen. De andere ging naar de bioscoop en Joris is nu eenmaal niet echt een bioscoop mens.
Vanochtend dus naar Kitzbühel gereden, naar de ons bekende speelgoedwinkel en daar na lang wikken en wegen (Joris dan, ik wist al meteen wat het moest worden) gekozen voor een lego-bouwpakketje waarmee je 3 soorten auto´s kunt bouwen. Altijd leuk en daar moeders toch al wist te vertellen dat het kind "niets, hij vindt het al leuk genoeg dat z´n vriendjes komen" wilde hebben...
Om twee uur begint het geheel en om vijf uur mogen we Joris weer ophalen, mooie tijd voor een kinderverjaardag.

Het weer is prachtig, we hebben weer een blauwe lucht en een heerlijk zonnetje, dus we genieten van het herfstweer (alhoewel ik heel hard bezig ben met het in elkaar zetten van een homepage en ik dat buiten helaas niet voor elkaar krijg).

Fijn weekend iedereen!