In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, februari 15, 2015

Valentijn en lekker wandelen

Natuurlijk hadden wij op valentijnsdag ook wat lekkers :) (sorry voor de slechte foto´s). Ik had aardbeien-vanillecupcakes met aardbeibavarois en suikerpasta-hartjes gemaakt.


Vandaag hadden we alweer geluk met een prachtige zonnige voorjaarsdag. Paul en ik besloten om een wandeling te gaan maken. We besloten om dit keer naar Moosen te wandelen. Altijd mooi daar. Onderweg kom je ook langs een mooi kapelletje, waar ik een foto van heb gemaakt.


Ook nog even een plaatje geschoten vanuit Moosen richting Kitzbühel.

Na de wandeling hebben we thuis heerlijk een kopje thee gedronken en op het terras genoten van het zonnetje. Ik ben natuurlijk verbrand :) (zoals altijd)

´s Middags zijn Paul en Sabine naar de sauna gegaan, terwijl Joris weer aan het Minecraft spelen was en ik weer heerlijk in het zonnetje ben gaan zitten.
Vanavond aten we een samenraapsel van wat vlees, ui, tomaat, komkommer, salami, broodjes, ananas, perzik en verschillende sausjes. Dat alles ging op het gourmetstel en smaakte best aardig. Het was niet onze beste gourmet-maaltijd, maar in ieder geval wel gezellig zo met z´n viertjes.

We gaan niet te laat slapen vanavond, want het is morgen weer vroeg dag.