In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, mei 27, 2011

Russische Golden Earring Cover

Tjonge jonge, dat was het alweer. Vriend Marco is terug naar Nederland, Sabine heeft met schieten voor het eerst vrijstaand precies in de roos geschoten (echt midden van het midden zeg maar) en Joris was weer kickboxen.
Afgelopen week een hele hoop werk verzet, de mannen met hun programmeerklus, de kids op school, Sabine en ik in de sportschool, ik met studeren. De tijd gaat zo vreselijk snel voorbij!

Ik ben lekker wat muziek aan het luisteren op youtube (veel Golden Earring vandaag) en kwam toen een cover tegen van de russische band Aria, van het nummer Going to the Run van de Golden Earring. Het nummer heet vertaald Careless Angel en ik vind het eigenlijk wel leuk om hier te laten zien:

Daar het Atkins eten amper resultaat geeft (na een maand nog geen halve kilo afgevallen.. oké het zal ook met het sporten te maken hebben waardoor ik meer spieren kweek), gaan we toch weer wat zaken met meel eten. Dinkel-vollkornmehl (spelt-volkorenmeel) heb ik nu eens gekocht, dat schijnen zelfs mensen te kunnen eten die niet tegen witte meel kunnen, en daar heb ik meteen maar een appel-plaatkoek voor het weekend mee gemaakt. Net het eerste stuk geproefd en dat is helemaal niet verkeerd. De enige klacht die Paul had, is dat de appel zo uitgedroogd is tijdens het bakken. Nu heeft deze meelsoort meer vocht nodig (had ik ook al meer door het beslag gedaan), dus daar zou het aan kunnen liggen.
Ach volgende keer gewoon weer eens iets anders proberen.
Prettig weekend iedereen!