In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 26, 2013

Taartspulletjes

De laatste tijd hebben we heel wat gedaan, dus ik moet nog even het een en ander inhalen wat het bloggen betreft.

Zondag 14.4 zijn we met z´n viertjes naar de Schwarzsee geweest. Daar waren we namelijk nog nooit met z´n allen naartoe geweest sinds we hier wonen! Op vakantie trouwens ook nooit.
Zo een rondje er omheen wandelen is erg relaxed.



We hebben lekker om alle andere mensen die er waren heen gefotografeerd, zodat het zelfs nog lijkt alsof we het hele meer voor onszelf hadden ;-)

Je lacht je helemaal rot om de "wanna-bee´s" die er rondlopen. De dames op hakken en met een bontjas aan (erg leuk op die zompige paadjes) en de heren als het even kan in een korte lederhose met bijbehorende bloes. Doen alsof je Tiroler bent, maar er komt toch echt Duits uit de mond als ze die open doen, wahahaha!
Het ijs van de ijsboer daar hebben we met dat mooie weer natuurlijk ook geprobeerd en dat kon onze goedkeuring wegdragen.

Voor de rest ben ik hard bezig geweest met het redelijk op orde maken van de website van de winkel. Zo langzamerhand begint het wat te worden, dus mag iedereen er een kijkje gaan nemen: de Hobbyberg in Brixen im Thale!

Vorige week had ik al een stapel cupcake vormpjes uit China binnengekregen en gisteren kwamen de spullen uit Nederland. Een klein deel van mijn winkeltje heb ik dus omgebouwd van knutselspul naar taartdecoratie spulletjes en het ziet er al best leuk uit, al zeg ik het zelf!



Deze foto´s heb ik ook in de receptengroep van het Brixental gezet en daar kwamen al heel wat enthousiaste reacties op. Nu maar hopen dat ze ook komen om wat te kopen!

Omdat ik natuurlijk niet helemaal afhankelijk kan zijn van de verkoop in m´n winkeltje, ben ik ook hard bezig om alle spulletjes in de webshop te zetten, zodat de mensen alvast thuis kunnen kijken wat ik heb, maar ik verzend natuurlijk ook gewoon.
Gisteren heb ik al heel wat zaken in de webshop kunnen zetten en vanmiddag ga ik daar weer hard mee verder. Wel lastig om een goede omschrijving in het duits voor deze zaken te maken, dus ik zoek me rot op websites van duitse collega´s waar ik dan de beschrijving van leen en zo nu en dan ook wat ombouw om te zorgen dat het aan mijn eisen voldoet.

Het is wel jammer dat dit buiten niet lekker lukt in verband met de zichtbaarheid op het beeldscherm, want anders zou ik met dit stralende weer gewoon buiten gaan zitten werken!