In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, december 15, 2011

Veel gebeurd

In de laatste 2 maanden is er bij ons op privégebied nogal veel gebeurd, daarom ook geen logje meer geschreven, daar ik met dingen bezig was die mijns inziens niet in het internet gepubliceerd hoeven worden. Er zijn in ieder geval gelukkig geen doden bij gevallen en we zijn als gezin ook nog altijd erg blij met elkaar, dat is het belangrijkst.

Wat ik wel wil vertellen, is dat ik afgelopen zondagavond naar het ziekenhuis ben gegaan, daar ik een afspraak had vanwege mijn zware en zeer pijnlijke maandelijkse ellende.
Maandag ben ik geopereerd, nieuwe techniek het heet thermo choice, heb geen puf om te gaan beschrijven dus geïnteresseerden mogen het zelf opzoeken. Gisteren mocht ik alweer naar huis. Het had ook eergisteren al gemogen, maar ik voelde me nog veel te duizelig om naar huis te gaan. Was ook niet zo gek, ik had sinds zondagmiddag 4 uur niets meer gegeten en sinds zondagavond 9 uur nog maar 2 kleine slokjes kamillethee gedronken. Dat blijft het nadeel van nuchter een operatie in moeten.
Nu heb ik als herinnering een klein donkerblauw draadje onder in m´n buik en wat mooie draadjes in m´n navel, daar m´n buik van binnen is bekeken.
Wat ik heel zielig vind voor mezelf is dat ik de komende twee weken niet in bad mag (gelukkig wel douchen) en 4 weken niet naar de sportschool mag! En juist dat laatste gaat de laatste tijd zo lekker, ik vind de krachttraining zo leuk om te doen.

Ik ga ook weer hard aan de slag bij de skischool deze winter. Net als afgelopen jaar weer halve dagen. Deze week nog niet, maar in de loop van de komende week wel weer. Ik heb er best weer zin in.
Heb natuurlijk al het een en ander aan voorbereidend werk gedaan en ben benieuwd of Hans ondertussen iemand heeft gevonden voor de rest van de dagen. Hij is zelf ook nog niet helemaal opgeknapt na alle ellende van deze zomer, dus ik zou het niet verstandig vinden als hij dat allemaal zelf zou doen, maar dat moet hij natuurlijk zelf weten.

Verder is er vandaag eindelijk weer een klein beetje sneeuw gevallen, alles is mooi meegenomen, want vanaf komend weekend begint het winterseizoen toch echt. En alleen kunstsneeuw op de pistes staat ook niet echt leuk. Nu ligt er tenminste een laagje sneeuw en dat ziet er een stuk beter en veel meer naar winter uit. Een foto kan ik helaas niet laten zien, het was vandaag erg mistig en nu is het natuurlijk veel te donker om nog een foto te nemen :)

Ik wil iedereen in ieder geval alvast een fijne winter toewensen!