In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juni 18, 2009

Nog wat foto´s

Er wordt ondertussen al hard gewerkt aan het rioolsysteem voor onze huizen en gisteren is ook ons huis aangesloten. Ben zo blij dat Paul maandag even boos is geworden, anders was er waarschijnlijk nog steeds niets gebeurd.
Hier een paar foto´s van de werkzaamheden (zoals je kunt zien is het weer een flinke bouwput voor ons huis, we kunnen nu helemaal niet meer parkeren)



Voor de rest wordt het in het huis ook steeds meer af. Het sanitair is nu ook helemaal klaar voor gebruik.






Gisteren had ik nog niet de foto geplaatst van het buro dat de kinderen in elkaar hebben geknutseld voor Sabine haar kamer, vandaar dat die nu nog even komt.


Ook nog even een fotootje van onze slaapkamer in opbouw, het gaat op dit moment echt snel.



Dan hebben we gelukkig nog meer goed nieuws, nadat onze electroman naar eigen zeggen al ruim een week terug naar de electriciteitsmaatschappij had gefaxt dat onze installatie klaar is, hebben we gisteren het eindelijk zover gekregen dat we vandaag tussen twee en drie aangesloten gaan worden op het stroomnet!
Wij zijn ons dus helemaal klaar aan het maken om van het weekend te verhuizen naar ons nieuwe stulpje!

woensdag, juni 17, 2009

FF snel wat foto´s

Daar we hier ondertussen overlopen van de activiteiten even snel wat (slechte kwaliteit) fotootjes.
We zijn het afgelopen weekeinde hard bezig geweest met verven (Sabine hielp echt fijn), meubels halen en in elkaar zetten en tussendoor ook nog gezellig met z´n allen naar het Nieding-feest. Mijn foto´s van dat evenement zijn niet goed geworden, dus die kan ik helaas niet publiceren, maar er zijn nog genoeg foto´s over.
O.a. van onze twee lieve kinders die onder al die drukte nog steeds niet zeuren en vaak ook heel goed meehelpen.









Zo, dan ga ik nu snel verder met inpakken.