In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, mei 18, 2009

Lente-weer

Het is momenteel echt lente-weer. De ene dag regen, de andere dag stralende zon.
Zo zijn we gisteren in het kader van "het is zondag dus familiedag" lekker met z´n viertjes naar de Wörgler Wasserwelt geweest. Kinderen zijn eerst in het zwembad geweest om daar lekker op de glijbanen te spelen, terwijl Paul en ik alvast de sauna zijn ingedoken.
Nu hebben ze daar bij de sauna ook een buitenbadje met een klein plaatsje waar je ook lekker in het zonnetje kan liggen. Daar hebben we met z´n viertjes dan ook uitgebreid gebruik van gemaakt en doordat het zo vreselijk mooi weer was, ben ik nu weer heerlijk verbrand van de achterkant (au....).

Thuisgekomen de bbq aangestoken, want tja het is mooi weer of niet en een heerlijke mexicaanse salade gegeten, broodjes met een avocado-tomatensaus en daarbij speklappen en käsekrainer (worst met stukjes kaas er in).
Heel fijn zo´n relax-dagje met z´n viertjes moet ik zeggen, de in de loop van de week opgebouwde spanningen zijn dan voor het grootste deel weer weg :)

Vandaag ben ik begonnen met een andere klus die gewoon gedaan moet worden, namelijk inpakken. Er staan nu vier dozen beneden klaar en ik ga straks weer verder.
Maar nu eerst even naar het brood kijken en m´n dochter aandacht geven. Die klaagt namelijk dat ik ongezellig ben.

O ja, dan nog het weer.... momenteel grijs, koud en het waait, nu mist alleen de regen nog!